KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy Rodzice!

Od dnia 30. 11. 2020 r. przedszkole pracuje od godziny 6.00 do godz. 17.00.

Drodzy Rodzice!

W związku ze zbliżającymi się świętami w naszym przedszkolu odbędzie się sesja zdjęciowa do kalendarzy i kart świątecznych.

Zdjęcia wykonywane będą w dniu 02.12.2020r. (wtorek) w godzinach rannych z jednoczesnym przestrzeganiem obostrzeń.

Jeśli rodzic nie wyrazi zgody proszę o pisemną informacje do wychowawcy grupy.

 

WAŻNE

DRODZY RODZICE, WSZYSTKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE PANDEMII KORONOWIRUSA COVID-19 ORAZ OPIEKI WYCHOWANIEM PRZEDSZKOLNYM ZNAJDUJĄ SIĘ W ZAKŁADCE -  DLA RODZICÓW


Drodzy Rodzice Informujemy, iż jest możliwość o stworzenie jeszcze jednej grupy Drużyna Kangurka lecz w grupie musi być minimum 8-9 dzieci, jeśli będą dzieci chętne to od listopada rusza grupa od godz. 12,30. Warunkiem uczestnictwa jest zapisanie dziecka na listę oraz podpisanie umowy w dwóch eg...

UWAGA WAŻNE

21.10.2020

UWAGA WAŻNE

21.10.2020

Drodzy Rodzice, w związku z zaistniałą sytuacją pandemiczną w kraju i dużą liczbą nieobecnych dzieci w przedszkolu, prosimy o telefoniczne informowanie przyczyny ich absencji.

Zajęcia odbywać się będą w każdy WTOREK zgodnie z harmonogramem: godz. 13.00 – 13.30 - Gr. I i Gr. II godz. 13.30 – 14.00 - Gr. III godz. 14.00 – 14.30 - Gr. IV i GR. V( dziewczynki) godz. 14.30 – 15.00 - Gr. V ( chłopcy) godz. 15.00 – 15.30 - Gr. VI (dziewczynki) godz. 15.3...