KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy Rodzice!!!

Zdjęcia dzieci z ALPAKAMI będą rozprowadzane od 4 maja 2021.

( w godz.7.00-8.30 i 12.30- 15.00)

Cena kompletu z magnesem to 40 zł.(prosimy o naszykowanie podanej kwoty)

Rozprowadzać zdjęcia i udzielać dokładnych informacji będzie Pani z grupy I odpowiedzialna za dystrybucję.

WAŻNE!!!   KOMUNIKAT z 13.05.2021 r. DLA DZIECI GRUPY I 

Komunikat z dnia 26 marca 2021 r.

Komunikat w sprawie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty w związku z zapobieganiem,  przeciwdziałaniem i zwalczeniem COVID-19.

 

 WAKACJE 2020/2021

Dyżury wakacyjne w roku szkolnym 2020/2021

 

WAŻNE

DRODZY RODZICE, WSZYSTKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE PANDEMII KORONOWIRUSA COVID-19 ORAZ OPIEKI WYCHOWANIEM PRZEDSZKOLNYM ZNAJDUJĄ SIĘ W ZAKŁADCE -  DLA RODZICÓW


Temat HERB ZGIERZA - realizowany w naszej placówce

W ramach temat "Herb miasta Zgierza" pragniemy Państwu przedstawić zdjęcia z zrealizowanego tematu.

PLANOWANA WYCIECZKA INTEGRACYJNA DO PASIEKI W LIPCE

PLANUJEMY W CZERWCU WYJAZD INTEGRACYJNY. PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z OFERTĄ.

KONKURS - "Moja Książka- Rodzinne bajanie"

Ogłaszamy KONKURS na najfajniejszą i najpiękniejszą książkę. Rodzice - spiszcie ze swoimi pociechami ciekawą historię, dzieci - wykonają do niej rysunki i przynieście do przedszkola. Czekamy do 10 maja 2021 r.

22 marca -DZIEŃ NOWYCH TECHNOLOGII W EDUKACJI 2021.

W poniedziałek, 22 marca 2021 roku, już po raz trzeci odbył się Dzień Nowych Technologii w Edukacji – inicjatywa, której celem jest popularyzowanie technologii informacyjno-komunikacyjnych wykorzystywanych w pracy z dziećmi.

"Alicja - online" interaktywne spotkanie z bajką

22.03.2021 r. odbędzie się w naszym przedszkolu przedstawienie w wykonaniu Katolickiego Teatru Edukacji pt.: "Alicja-online" interaktywne spotkanie z bajką.