KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

Godziny pracy poszczególnych grup:

Grupa I – godz. 6.00 – 16.00

Grupa II – godz. 8.00 – 15.00

Grupa III – godz. 7.00 – 17.00

Grupa IV – godz. 8.00 – 15.00

Grupa V – godz. 7.30 – 16.00

Grupa VI – godz. 7.30 – 16.30

Propozycje zajęć z języka angielskiego dla:

Witam ponownie, zapraszam do wspólnych ćwiczeń ogólnorozwojowych z dziećmi w ramach gimnastyki korekcyjnej, z podziałem na grupy: młodsze I, II, III starsze IV, V, VI Dołączam muzykę potrzebną do relaksu kończącego ćwiczenia. Miłej zabawy. GRUPY MŁODSZE I, II, III GRUPY STARSZE IV, V, VI MUZYKA...

Muzyczny alfabet.pdf Utwór nr 1 - marsz, bieg, podskoki (1).mp3 Utwór nr 2 - gama C-dur.mp3 Utwór nr 3 - Alfabet muzyczny.mp3 Utwór nr 4 - Szybko, wolno.mp3...

Dźwięki wysokie, niskie, średnie.pdf Flet pikolo.mp4  Kontrabas.mp4 Puzon.mp4 Skrzypce.mp4 Trąbka.mp4 Tuba marszowa.mp4 Utwór nr 1 - marsz, bieg, podskoki.mp3 Utwór nr 2 - dźwięki wysokie, niskie, średnie.mp3...

Witam, w załączniku przesyłam propozycje zajęć z języka angielskiego. grupy młodsze I, II, III grupy starsze IV, V, VI...

Witam ponownie, zapraszam do wspólnych ćwiczeń ogólnorozwojowych z dziećmi w ramach gimnastyki korekcyjnej, z podziałem na grupy: młodsze I, II, III starsze IV, V, VI Dołączam muzykę potrzebną do relaksu kończącego ćwiczenia. Miłej zabawy. GRUPY MŁODSZE I, II, III GRUPY STARSZE IV, V, VI MUZYKA RELAKSAC...

Grupy młodsze I, II, III Taniec zajączków.pdf Utwór nr 1 (skrót) - rozgrzewka muzyczna.mp3 Utwór nr 2 - Zajączkowy taniec.mp3 Utwór nr 3 - Złap mnie.mp3   Grupy starsze IV, V, VI Muzyczna wiosna.pdf Utwór nr 1 - Rozgrzewka z piosenką.mp3 Utwór nr 2...

korekcyjna

01.04.2021

korekcyjna

01.04.2021

Drodzy rodzice, zapraszam do wspólnych ćwiczeń ogólnorozwojowych z dziećmi w ramach gimnastyki korekcyjnej, z podziałem na grupy: młodsze I, II, III starsze IV, V, VI  ...